CINEMES MONTCADA (Montcada i Reixac)


Si algú creia que els macro-centres comercials eren la manera de poder salvar les sales de cinema (encara que fos als afores de les ciutats), veient el cas dels Cinemes Montcada pot començar a tenir-ne dubtes. Els Cinemes Montcada de la ciutat de Montcada i Reixac han tancat fa pocs dies (a mitjans mes de maig de 2009) només dos anys desprès de la seva inauguració dins el centre comercial anomenat "Centre Lúdic El Punt".

Responsables de la concessionària SECEM, que gestiona el Centre Lúdic El Punt de Montcada i Reixac, s'han posat en contacte telefònic amb l'Ajuntament per comunicar que s'han vist obligats a suspendre l'activitat del cinema temporalment.
Arran de la informació, el Consistori es nega rotundament a acceptar el tancament de les sales, tant pel propi tancament com per les formes en què s'ha fet. L'Ajuntament està treballant amb els responsables dels Cinemes Montcada i de SECEM per tal de reconduir la situació i que es tornin a obrir les sales.
"Això és una mala notícia per a la ciutat. No podem permetre que els montcadencs i montcadenques no puguin continuar gaudint dels cinemes, una peça clau de l'oferta d'oci d'aquest centre, i per tant, farem tot el possible perquè es tornin a obrir aviat", ha afirmat l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga.
Hores d'ara el servei jurídic de l'Ajuntament està estudiant la documentació relativa a la concessió administrativa del centre per tal d'iniciar un expedient sancionador en cas que aquest tancament suposi un incompliment del contracte per part de SECEM.


http://www.montcada.org/montcadaPortal/p_13_final_ficha_general.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=10025&tipo=8&nivel=1400&codMenuPN=7&codMenu=79&language=ca&layout=p_13_final_ficha_general.jsp